Specialiserede pædagogiske vikarer kan rykke ud med kort varsel

Få hjælp af en pædagogisk vikar, når behovet opstår

Har I brug for en pædagogisk vikar, der kan hjælpe med det samme? Så står TrygtMiljøs dygtige, erfarne vikarer klar til at rykke ud til jer. Uanset om I har brug for et kort vikariat eller et længere samarbejde, kan forløbet skræddersyes til jeres individuelle behov.


Vælg et pædagogisk vikarbureau, der står klar alle døgnets timer, 365 dage om året. 


Ring nu


Mennesket kommer i første række. Det er derfor vigtigt, at vi passer på hinanden og vores medmennesker. Vores pædagogiske vikarer er klar til at hjælpe jer, når der opstår en akut situation, der gør, at det faste personale ikke er nok, og der er brug for professionelle vikarer.

Tryghed for medarbejdere og borgere

Ingen mennesker er ens, og borgere, der eksempelvis lider af demens reagerer vidt forskelligt. Det gælder både, når borgerne selv har udadreagerende adfærd, eller når en anden borger på bostedet agerer uhensigtsmæssigt.


En tryghedsskabende pædagogisk vikar assisterer og aflaster personalet, så de kan yde deres bedste på jobbet eller få ekstra hjælp til at håndtere en eskalerende situation. Det skaber tryghed blandt både borgere og medarbejdere.


Når man går på arbejde, er det vigtigt, at man kan føle sig sikker. TrygtMiljø vægter derfor sikkerhed for personalet højt.


Er medarbejderne utrygge ved en borger, så I har brug for en ekstra kollega for at sikre et godt arbejdsmiljø. Det samme gælder, hvis I er ramt af sygdom, eller hvis der er meget ferie, der skal afvikles. En pædagogisk vikar i korte eller længere perioder kan gøre forskellen og sikre, at I fortsat kan håndtere borgerne professionelt og ordentligt. I samarbejde med personalet bliver vi en del af rutinen, så hele institutionen føler sig tryg.

Hvad er en pædagogisk vikar?

Vikar til sociale tilbud, bosteder og psykiatrien

En pædagogisk vikar er en vikar, der er pædagogisk uddannet og har relevante kurser samt stor viden om blandt andet udadreagerende adfærd, skærmning, konlfikthåndtering og miljøterapi. Det betyder, at vikaren kan dække vagter på bl.a. institutioner, i psykiatrien og ved sociale tilbud. De hjælper personalet på en række institutioner med at fylde vagtplanen og skabe tryghed og sikkerhed for borgerne på bosteder, opholdssteder osv.


De specialpædagogiske og tryghedsskabende vikarer bliver en del af jeres hverdag og tilrettelægger i samarbejde med jeres faste personale dagens opgaver.


Kontakt os på 7174 9797

Pædagogisk vikar på bosted hjælper ung dreng

Har I svært ved at få vagtplanen til at gå op?

De rette kompetencer skaber tryghed hos jer. Vælg derfor at samarbejde med et pædagogisk vikarbureau, der er fleksibelt og hurtigt til at levere tryghedsskabende fagfolk, når I har brug for det - uanset om det er til korte eller længerevarende vikariater.


TrygtMiljøs pædagogiske vikarer arbejder typisk ved:


Vi indgår i jeres tilrettelæggelse og hverdag, så vi i fællesskab yder det bedste for borgerne.

Vil du høre mere om tryghedsskabende pædagogiske vikarer?

Er du interesseret i at høre mere om vores ydelser, eller har du akut behov for en vikar? Så tøv ikke med at kontakte os. Vi er klar til at sende erfarne, empatiske fagpersoner ud til jer.


Kontakt os på 7174 9797 

Vi har dygtige pædagogiske vikarer i hele landet. Vi løser en lang række opgaver for både regioner, kommuner og private. Her kan vi bl.a. nævne Region Midtjylland, Region Nordjylland, Region Syddanmark, Randers Kommune, Aarhus Kommune, Vesthimmerlands Kommune og Aalborg Kommune.

Uddannede og fagligt dygtige pædagogiske vikarer

Uanset om det drejer sig om en fast omsorgsmedarbejder eller en pædagogisk vikar, er det vigtigt med den rette uddannelse og faglighed. TrygtMiljø og vores vikarer yder omsorg med personen i centrum. Vores medarbejdere arbejder ud fra tryghedsgivende, pædagogiske og sikkerhedsmæssige tilgange med borgeren i centrum.


For at sikre at vi altid sender dygtige og kompetente folk ud til jer, gennemgår vores pædagogiske vikarer kurser og e-læring af højeste kvalitet, så de er klar til at håndtere udadreagerende adfærd, fra de kommer ind ad døren hos jer, til de går hjem igen.


Med mere end 120 medarbejdere, der samlet bliver udsendt 80.000 timer om året, leverer vi tryghed, pædagogik og sikkerhed i samarbejde med jer og jeres faste medarbejdere.


Hør, hvordan vi kan hjælpe jer med at fylde vagtplanen og være med til at sikre et godt miljø for både medarbejdere og borgere.


Kontakt os


Pædagogisk vikarbureau

Vi leverer jeres pædagogiske vikarer

Som pædagogisk vikarbureau hjælper vi jer med at få vagtplanen til at gå op i en højere enhed. Har I brug for akutte vikarer, skærmning af demente på plejehjem eller støtte i psykiatrien, er vores pædagogiske vikarer klar til at hjælpe.


Sammen finder vi den bedste løsning til både kortere og længere forløb. Vi samarbejder både med regioner og kommuner samt private virksomheder. Skal I være de næste?


Book os til en opgave online

TrygtMiljø - Pædagogisk vikarbureau

Vikarbureau i Midtjylland

Et trygt og godt samarbejde med Region Midt

Vi har i en årrække samarbejdet med Region Midt om at skabe tryghed på bosteder. Vores tryghedsskabende vikarer har udført pædagogiske opgaver inden for specialområdet "Udviklingshæmning og ADHD" og dermed været en stor del af at give borgerne tryghed og en god hverdag.


Selvom vi er et pædagogisk vikarbureau med base i Midtjylland, samarbejder vi også tæt med Region Syddanmark, Region Nordjylland, Kriminalforsorgen og en lang række kommuner i Jylland og på Fyn.


Se anbefalingen fra funktionsleder for faglighed i Region Midt, Malene, her.


Region Midt

Pædagogisk vikar til bosted, bofællesskab og sociale tilbud

Pædagogisk vikarbureau med speciale inden for socialområdet

Har I behov for pædagogiske vikarer på jeres bosted, bofællesskab eller andre former for sociale tilbud? Så skal I vælge TrygtMiljø som jeres samarbejdspartner. Hver eneste dag sender vi erfarne pædagogiske vikarer afsted til bosteder, bofællesskaber, daginstitutioner og sociale tilbud i bl.a. Region Midtjylland, Region Syddanmark og Region Nordjylland. Her er de med til at skabe sikkerhed og tryghed for borgere og ansatte på nogle af de steder, hvor der er behov for ekstra hænder.


Udfyld vagtplanen på bostedet, bofællesskabet og andre sociale tilbud med kompetente pædagogiske vikarer

Vores vikarer hjælper med at udfylde vagtplanen hos en lang række institutioner i Danmark, hvor det kan være svært at få puslespillet til at gå op, så både borgere og personale har de bedste betingelser. Vikarerne gør altså en stor forskel for mange opholdssteder, botilbud, sociale bofællesskaber og i psykiatrien.


Udover behovet for at få dækket vagtplanen anerkender vi også det store behov for både beboere og medarbejdere, at de som udgangspunkt møder de samme vikarer hver gang. Det skaber den størst mulige ro og genkendelighed, samtidig med at I kan spare tid på introduktion af opgaver, omgivelser og personer. Som specialiseret pædagogisk vikarbureau bestræber vi os derfor altid på at udarbejde en vagtplan, der passer ind i jeres virkelighed, og hvor I møder de samme vikarer hver gang.


Vælg en fleksibel samarbejdspartner, der interesserer sig for borgerne og jeres ansatte

Når vi samarbejder med institutioner, bosteder, plejehjem, sociale tilbud etc. har vi altid borgeren i centrum. Derfor er det vigtigt, at vores vikarer og borgeren opnår og bibeholder en god relation. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten, sikkerheden eller trygheden. I tæt samarbejde med jer finder vi de bedste løsninger for borgeren og for jeres medarbejdere. På den måde sikrer vi den bedste arbejdsdag for jeres ansatte, og at borgeren får en god oplevelse med vores pædagogisk uddannede vikarer.


Book en pædagogisk vikar allerede i dag

Hos TrygtMiljø er vi klar til at hjælpe dig med kort varsel. Vi sidder klar til at besvare din henvendelse og glæder os til at høre fra dig!


Book vikar online      Ring til os

Pædagogiske vikarer til akutte opgaver og længerevarende vikariater

Vi er klar, når I har brug for det.

Har I brug for akut hjælp eller et længere samarbejde? Vores pædagogiske vikarer står til rådighed. Pædagogiske vikarer fra TrygtMiljø er fagligt dygtige, professionelle og omsorgsfulde. Vi vægter stabilitet og fleksibilitet højt, så vi lever op til jeres behov og ønsker. Vikarens arbejde tilrettelægges efter jeres kalender, så vi sammen kan skabe det bedste rum for borgeren og medarbejderne.


Vores vikarer er klar, når I har behov for ekstra hænder i en akut situation. En konfliktfyldt situation skal løses med det samme. Tag derfor endelig fat i os, når det brænder på.


Ring til vores akuttelefon på 71 74 97 97

Pædagogisk vagt fra TrygtMiljø hjælper ældre kvinde med demens

Vores tryghedsskabende personale samarbejder med jeres medarbejdere

Vikarer, der hjælper på pædagogiske områder

Når vores tryghedsskabende personale hjælper på plejehjem, i psykiatrien, på bosteder og lignende samarbejder vi med mange forskellige faggrupper. Vores pædagogiske vikarer samarbejder typisk med eksempelvis:


  • pædagoger
  • social- og sundhedsassistenter
  • sygeplejersker
  • pædagogmedhjælpere
  • pædagogiske assistenter
  • socialrådgivere.


Vikarerne indgår i vagtplanen sammen med jeres personale og sørger for sikkerhed og tryghed for både borgere og jeres pædagogiske personale.

Pædagogisk vagt samarbejder med pædagog