Specialiseret, tryghedsskabende personale kan rykke ud med kort varsel

Professionelt personale, når I har brug for det

Har I brug for en pædagogisk vikar, der kan hjælpe med det samme, står TrygtMiljø klar til at at rykke ud til jer. Uanset om I har brug for et kort vikariat eller et længere samarbejde, kan forløbet skræddersyes til jeres individuelle behov.


Vi står klar alle døgnets timer. 


Ring nu


Mennesket kommer i første række. Det er derfor vigtigt, at vi passer på hinanden og vores medmennesker. Vores vikarer er klar til at hjælpe jer, når der opstår en akut situation, der gør, at det faste personale ikke er nok, og der er brug for professionelle vikarer.

Tryghed for medarbejdere og borgere

Ingen mennesker er ens, og borgere, der eksempelvis lider af demens reagerer vidt forskelligt. Det gælder både, når borgerne selv har udadreagerende adfærd, eller når en anden borger på bostedet agerer uhensigtsmæssigt.


En tryghedsskabende vikar assisterer og aflaster personalet, så de kan yde deres bedste på jobbet eller har brug for ekstra hjælp til at håndtere en eskalerende situation. Det skaber tryghed blandt borgere og medarbejdere.


Når man går på arbejde, er det vigtigt, at man kan føle sig sikker. TrygtMiljø vægter derfor sikkerhed for personalet højt.


Er medarbejderne utrygge ved en borger, så I har brug for en ekstra kollega, eller er I ramt af sygdom og ferie, er det vigtigt, at I stadig kan håndtere borgerne professionelt og ordentligt. I samarbejde med personalet bliver vi en del af rutinen, så hele institutionen føler sig tryg.

Hvad er en pædagogisk vikar?

Vikar til sociale tilbud, bosteder og psykiatrien

En pædagogisk vikar er en vikar, der er omsorgsfuld og pædagogisk uddannet. Vikaren dækker bl.a. vagter på institutioner, i psykiatrien og ved sociale tilbud. De hjælper personalet på en række institutioner med at fylde vagtplanen og skabe tryghed og sikkerhed for borgerne på bosteder, opholdssteder osv.


De specialpædagogiske og tryghedsskabende vikarer bliver en del af jeres hverdag og tilrettelægger i samarbejde med jeres faste personale dagens opgaver.


Kontakt os på 7174 9797

Vikar på bosted hjælper ung dreng

Har I svært ved at få nok fagpersonale?

De rette kompetencer skaber tryghed hos jer. Hos TrygtMiljø leverer vi tryghedsskabende fagfolk, når I har brug for det.


TrygtMiljøs pædagogiske vikarer arbejder typisk ved:


Vi indgår i jeres tilrettelæggelse og hverdag, så vi i fællesskab yder det bedste for borgerne.

Vil du høre mere om tryghedsskabende vikarer?

Er du interesseret i at høre mere om vores ydelser eller har akut behov for en vikar? Så tøv ikke med at kontakte os. Vi er klar til sende fagpersoner ud til jer.


Kontakt os på 7174 9797 


Vi er leveringsdygtige i hele landet. Vi løser en lang række opgaver for både regioner, kommuner og private. Her kan vi bl.a. nævne Region Midtjylland, Region Nordjylland, Region Syddanmark, Randers Kommune, Aarhus Kommune og Aalborg Kommune.

Uddannede og fagligt dygtige vikarer

Uanset om det gælder en fast omsorgsmedarbejder eller en vikar, er det vigtigt med den rette uddannelse og faglighed. TrygtMiljø yder personorienteret omsorg med personen i centrum. Vores medarbejdere arbejder ud fra tryghedsgivende, pædagogiske og sikkerhedsmæssige tilgange med borgeren i centrum.


For at sikre at vi altid sender dygtige og kompetente folk ud til jer, gennemgår vores tryghedsvikarer kurser og e-læring af højeste kvalitet, så de er klar til at håndtere udadreagerende adfærd, fra de kommer ind ad døren hos jer, til de går hjem igen.


Med over 120 medarbejdere, der samlet bliver udsendt 80.000 timer om året, leverer vi tryghed pædagogik og sikkerhed i samarbejde med jer og jeres faste medarbejdere.


Hør, hvordan vi kan hjælpe jer med at fylde vagtplanen.


Kontakt os


Pædagogisk vikarbureau

Vi leverer jeres pædagogiske vikarer

Som pædagogisk vikarbureau hjælper vi jer med at fylde vagtplanen. Har I brug for akutte vikarer, skærmning af demente på plejehjem eller støtte i psykiatrien, er vores pædagogiske vikarer klar til at hjælpe.


Sammen finder vi den bedste løsning til både kortere og længere forløb. Vi samarbejder typisk med regioner og kommuner . Skal I være de næste?


Book os til en opgave online

TrygtMiljø - Pædagogisk vikarbureau

Vikarbureau i Midtjylland

Et trygt og godt samarbejde med Region Midt

Vi har i en årrække samarbejdet med Region Midt om at skabe tryghed på bosteder. Vores tryghedsskabende vikarer har udført pædagogiske opgaver inden for specialområdet "Udviklingshæmning og ADHD" og dermed været en stor del af at give borgerne tryghed og en god hverdag.


Selvom vi er et vikarbureau, der ligger i Midtjylland, samarbejder vi også med Region Syddanmark, Region Nordjylland, Kriminalforsorgen og en lang række kommuner i Jylland og på Fyn.


Se anbefalingen fra funktionsleder for faglighed i Region Midt, Malene, her.


Region Midt

Vikar til bosted, bofællesskab og sociale tilbud

Vikarbureau med speciale inden for socialområdet

Har I behov for vikarer på jeres bosted, bofællesskab eller andre former for sociale tilbud? Så skal I vælge TrygtMiljø som jeres samarbejdspartner. Hver eneste dag sender vi erfarne vikarer afsted til bosteder, bofællesskaber, daginstitutioner og sociale tilbud i bl.a. Region Midtjylland, Region Syddanmark og Region Nordjylland. Her er de med til at skabe sikkerhed og tryghed for borgere på nogle af de steder, hvor der er behov for ekstra hænder.


Udfyld vagtplanen på bostedet, bofællesskabet og andre sociale tilbud med kompetente vikarer

Vores vikarer hjælper med at udfylde vagtplanen hos en lang række institutioner i Danmark, hvor det kan være svært at få puslespillet til at gå op, så både borgere og personale har de bedste betingelser. Vikarerne gør altså en stor forskel for mange opholdssteder, botilbud, sociale bofællesskaber og bosteder.


Udover behovet for at få dækket vagtplanen anerkender vi også det store behov for både beboere og medarbejdere, at de som udgangspunkt møder de samme vikarer hver gang. Det skaber den størst mulige ro og genkendelighed, samtidig med at I kan spare tid på introduktion af opgaver, omgivelser og personer. Derfor bestræber vi os altid på at udarbejde en vagtplan, der passer ind i jeres virkelighed, og hvor I møder de samme vikarer hver gang.


Vælg en fleksibel samarbejdspartner, der interesserer sig for borgerne

Når vi samarbejder med institutioner, bosteder, plejehjem, sociale tilbud etc. har vi altid borgeren i centrum. Derfor er det vigtigt, at vores vikarer og borgeren opnår og bibeholder en god relation. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten, sikkerheden eller trygheden. I tæt samarbejde med jer finder vi de bedste løsninger for borgeren og for jeres medarbejdere. På den måde sikrer vi den bedste arbejdsdag for jeres ansatte, og at borgeren får en god oplevelse med vores pædagogisk uddannede vikarer.


Book en vikar allerede i dag

Hos TrygtMiljø er vi klar til at hjælpe dig med kort varsel. Vi sidder klar til at besvare din henvendelse og glæder os til at høre fra dig!


Book vikar online      Ring til os

Pædagogiske vikarer til akutte opgaver og længerevarende vikariater

Vi er klar, når I har brug for det.

Har I brug for akut hjælp eller et længere samarbejde? Vores vikarer står til rådighed. Pædagogiske vikarer fra TrygtMiljø er fagligt dygtige, professionelle og omsorgsfulde. Vi vægter stabilitet og fleksibilitet højt, så vi lever op til jeres behov og ønsker. Vikarens arbejde tilrettelægges efter jeres kalender, så vi sammen kan skabe det bedste rum for borgeren.


Vores vikarer er klar, når I har behov for ekstra hænder i en akut situation. En konfliktfuld situation skal løses med det samme. Tag derfor endelig fat i os, når det brænder på.


Ring til vores akuttelefon på 71 74 97 97

Pædagogisk vagt fra TrygtMiljø hjælper ældre kvinde med demens

Vores tryghedsskabende personale samarbejder med jeres medarbejdere

Vikarer, der hjælper på pædagogiske områder

Når vores tryghedsskabende personale hjælper på plejehjem, i psykiatrien, på bosteder o.lign. samarbejder vi med mange forskellige faggrupper. Vores pædagogiske vikarer samarbejder typisk med eksempelvis:

  • pædagoger
  • social og sundhedsassistenter
  • sygeplejersker
  • pædagogmedhjælpere
  • pædagogiske assistenter
  • socialrådgivere


Vikarerne indgår i vagtplanen sammen med jeres personale og sørger for sikkerhed og tryghed for både borgere og jeres pædadogiske personale.

Pædagogisk vagt samarbejder med pædagog