Specialiseret personale, der rykker ud med kort varsel

Professionelt personale, når I har brug for det

Har I brug for en pædagogisk vikar, der kan hjælpe med det samme, står TrygtMiljø klar til at at rykke ud til jer. Uanset om I har brug for et kort vikariat eller et længere samarbejde, kan forløbet skræddersyes til jeres individuelle behov.


Vi står klar alle døgnets timer. 


Ring nu


Mennesket kommer i første række. Det er derfor vigtigt, at vi passer på hinanden og vores medmennesker. Vores vikarer er klar til at hjælpe jer, når der opstår en akut situation, der gør, at det faste personale ikke er nok, og der er brug for professionelle vikarer.

Tryghed for medarbejdere og borgere

Ingen mennesker er ens, og borgere, der eksempelvis lider af demens reagerer vidt forskelligt. Det gælder både, når borgerne selv har udadreagerende adfærd, eller når en anden borger på bostedet agerer uhensigtsmæssigt.


En tryghedsskabende vikar assisterer og aflaster personalet, så de kan yde deres bedste på jobbet eller har brug for ekstra hjælp til at håndtere en eskalerende situation. Det skaber tryghed blandt borgere og medarbejdere.


Når man går på arbejde, er det vigtigt, at man kan føle sig sikker. TrygtMiljø vægter derfor sikkerhed for personalet højt.


Er medarbejderne utrygge ved en borger, så I har brug for en ekstra kollega, eller er I ramt af sygdom og ferie, er det vigtigt, at I stadig kan håndtere borgerne professionelt og ordentligt. I samarbejde med personalet bliver vi en del af rutinen, så hele institutionen føler sig tryg.

Har I svært ved at få nok fagpersonale?

De rette kompetencer skaber tryghed hos jer. Hos TrygtMiljø leverer vi tryghedsskabende fagfolk, når I har brug for det.


TrygtMiljøs pædagogiske vikarer arbejder typisk ved:


Vi indgår i jeres tilrettelæggelse og hverdag, så vi i fællesskab yder det bedste for borgerne.

Vil du høre mere om tryghedsskabende vikarer?

Er du interesseret i at høre mere om vores ydelser eller har akut behov for en vikar? Så tøv ikke med at kontakte os. Vi er klar til sende fagpersoner ud til jer.


Kontakt os på 7174 9797

Uddannede og fagligt dygtige vikarer

Uanset om det gælder en fast omsorgsmedarbejder eller en vikar, er det vigtigt med den rette uddannelse og faglighed. TrygtMiljø yder personorienteret omsorg med personen i centrum. Vores medarbejdere arbejder ud fra tryghedsgivende, pædagogiske og sikkerhedsmæssige tilgange med borgeren i centrum.


For at sikre at vi altid sender dygtige og kompetente folk ud til jer, gennemgår vores tryghedsvikarer kurser og e-læring af højeste kvalitet, så de er klar til at håndtere udadreagerende adfærd, fra de kommer ind ad døren hos jer, til de går hjem igen.


Med 100 medarbejdere, der samlet bliver udsendt 57.000 timer om året, leverer vi tryghed pædagogik og sikkerhed i samarbejde med jer og jeres faste medarbejdere.


Hør, hvordan vi kan hjælpe jer med at fylde vagtplanen.


Kontakt os


Pædagogisk vikarbureauVi leverer jeres pædagogiske vikarer

Som pædagogisk vikarbureau hjælper vi jer med at fylde vagtplanen. Har I brug for akutte vikarer, skærmning af demente på plejehjem eller støtte i psykiatrien, er vores pædagogiske vikarer klar til at hjælpe.


Sammen finder vi den bedste løsning til både kortere og længere forløb. Vi samarbejder typisk med regioner og kommuner . Skal I være de næste?


Book os til en opgave online

TrygtMiljø - Pædagogisk vikarbureau