Privatlivsspolitik (Privacy Policy)

Databehandleraftale hos Trygt Miljø.

Denne privatlivspolitik belyser vores politik for indsamling, lagring og behandling af personlige oplysninger i forbindelse med brug af vores hjemmeside.


Med udgangspunkt i EU-persondatalov (GDPR d. 25. maj 2018), er denne privatlivspolitik udarbejdet ud fra de gældende bestemmelser under punktet: ”Retten til at få fjernet oplysninger jfr. Persondataloven”.


Virksomhed: Trygt Miljø, Toldboden, 8800 Viborg, Telefon      Mail


Trygt Miljø vil herefter også kunne blevet benævnt som Selskabet. Besøgende på hjemmesiden er som fællesbetegnelse benævnt, brugerne.


I tilgangen til GDPR, vælger selskabet at betragte indsamlede data fra hjemmesidens Brugere i henhold til gældende lovgivning om, at Selskabet som eneste part, er berettiget til at opbevare og have indsigt i disse data.


De registrerede brugerdata er udelukkende information, der i forvejen er offentligt tilgængelige ved almindelige brug af internettet. Der bliver på intet tidspunkt registreret oplysninger som CPR-numre, kreditkortoplysninger eller andre personhenførbare data.


Ikke-personidentificerbare oplysninger

Selskabets hjemmeside indsamler udelukkende ikke-personlige oplysninger om de besøgende.


Det sig værende almindelig teknisk information som browsertype, computertype, operativsystem, demografi, landing-pages samt fx hvilke sider og undersider, Brugeren har besøgt.


Indsamlet data bliver udelukkende benyttet til statistik via fx Google Analytics og Google Adwords til forbedring af hjemmesidens brugeroplevelse. Disse data indeholder ikke informationer, der kan blive henført til identifikation af Brugeren.