Send din ansøgning nu

Vi tilbyder dig at blive en del af et imødekommende team, der er åbent for udviklende dialog i en god, professionel og faglig atmosfære.


Vi ønsker, at alle vores medarbejdere altid er klædt fagligt på til at varetage de forskellige opgaver, vi løser for vores kunder. Derfor tilbyder vi, at alle vores medarbejdere løbende bliver undervist i de relevante metoder, som kan bruges i vores opgaver.


Vi arbejder og tænker ud fra de fem principper: professionalisme, ordentlighed, værdighed, integritet og sårbarhed. Principper, der derfor er en vigtig del af din professionelle person, og som du kan arbejde ud fra.


Vi varetager ofte opgaver i konfliktfyldte situationer, hvor der ikke findes en facitliste til, hvordan vi løser opgaven. Derfor er det krav, at du har minimum 2 års relevant erhvervserfaring, for at blive ansat hos Trygt Miljø.


Finder du det interessant, og kan du placere dig selv i vores værdigrundlag, ser vi frem til at modtage din ansøgning. Udfyld informationerne herunder og vedhæft ansøgning og CV.

Herefter bliver du kontaktet af vores rekrutteringsmedarbejder med henblik på en uddybende jobsamtale.


Vi behandler naturligvis alle henvendelser med fuld diskretion. Kan vi tilbyde dig en stilling, skal vi kunne indhente reference fra tidligere arbejdsgiver, du henviser til.


Vi modtager med glæde din ansøgning til Trygt Miljø, og vi ser frem til at høre fra dig.


Bemærk

Filen du prøver at uploade fylder for meget. Den må maks fylde 4MB.

Server timed out

Upload en mindre fil eller vent til du har en bedre internet forbindelse.

Bemærk

Du mangler at vedhæfte en fil.