Om SafetycrewSafetycrew har siden 2003 løst alle opgaver, der kræver autoriserede vagter og dørmænd!

Vi er en autoriseret vagtvirksomhed, hvor alle vores medarbejdere har gennemført de lovpligtige kursus, det kræver, når de skal arbejde inden for området.


Det betyder samtidig, at vi løbende opdaterer vores viden og ikke går på kompromis med sikkerhed og kvalitet, når vi skal løse vores opgaver.


Vi bestræber os på, at vi altid levere den bedste indsats for at leve op til den tillid, vores kunder viser os. Ærlighed og troværdighed er i højsædet, og vi har altid kunden og kundens opgave i fokus.


Da to opgaver sjældent er ens, vil vores priser på opgaverne ofte variere. Kontakt os derfor, så vi kan finde den bedste løsning til den pågældende opgave.


Vores vision er at alle kundens behov skal blive dækket til den meste rimelige pris. At vi vil være de bedste, betyder ikke nødvendigvis, at vi også er de dyreste!


Vores vigtigste opgave er at skabe tryghed, og at kunden aldrig er i tvivl om, de er i de bedste hænder hos os. Derfor er alle vores medarbejdere uddannet til at håndtere enhver situation professionelt og fornuftigt, uden at vi går på kompromis med sikkerheden.


Vores udgangspunkt er Viborg, hvor fra vi dækker hele Jylland og Fyn.