EnkeltmandsprojektVi kalder det et miljøskifte

Skal I have løst et enkeltmandsprojekt - eller det vi kalder et miljøskifte – er Trygt Miljø den helt rette samarbejdspartner.


Vi har mange års erfaring i at samarbejde med borgere, som netop har brug for et miljøskifte og ser da ikke på borgeren som et projekt.


Indimellem kan det være nødvendigt at flytte en borger fra et givent miljø. Det kan være et bosted, egen bolig eller noget helt tredje.


Et miljøskifte og enkeltmandsprojekt bliver typisk sat i værk for at beskytte borgeren, således at borgeren ikke udøver skade på sig selv eller andre. Men det kan også være en løsning, der forebygger, at borgeren skaber uhensigtsmæssige situationer for sig selv.


Når der er tale om ekstra behov for at varetage og beskytte borgeren samt sikre et trygt miljø og sikkerhed for jeres medarbejder og andre beboere, kan miljøskifte være en fornuftig og nødvendig løsning.


Hør, hvordan vi kan hjælpe dig med dit enkeltmandsprojekt: Kontakt Trygt Miljø

Tryghedsmedarbejder

Rammer for et miljøskifte

Ved behov for enkeltmandsprojekt - et miljøskifte tilbyder Trygt Miljø dygtige og erfarne medarbejdere, som med faglig indsigt og forståelse, kan deltage i andre omgivelser med aflastning, støtte og vejledning.


I et tæt samarbejde med jer, stræber vores kompetente medarbejdere efter at sætte de bedste ramme for et mere trygt miljø for både borgeren og medarbejdere.


Hos Trygt Miljø tilbyder vi at varetage opgaven selvstændigt med vores egne medarbejdere, eller vi kan også meget gerne løse opgaven i et tværfagligt tæt samarbejde med jeres medarbejdere.


Trygt Miljø er behjælpelige med akutanbringelse af borgere.


Læs om udadreagerende adfærd

Trygt Miljøs sommerhus