Unge mennesker til koncert

Eventvagt

Mangler i eventvagter til koncerter, diskoteker, ungdomsfest eller private arrangementer? Vi løser enhver tryghedsgivende vagtopgaver og har leveret sikkerhedspersonel siden 2003.
Taskebutik

Servicevagt

Safetycrew er jeres professionelle valg til opgaver, der kræver servicevagter imindre butikker, strøget, butikscentre og butikskoncerner. Vi har leveret sikkerhedspersonel til serviceområdet siden 2003.
Ældre mand og ældre kvinder der får tryghed

Akut psykiatri

Tryghedsskabende sikkerhedspersonel til psykiatrien i hele Region Midt. Vi løser opgaver på de psykiatriske afdelinger på sygehusene i Skejby, Viborg, Horsens, Randers og Herning.

Skab sikkerhed med SafetycrewSikret sikkerhed siden 2003

Hos Safetycrew løser vi mange forskellige slagsopgaver, derfor har vi også ansat forskellige folk til at løse opgaverne. Vi kan derfor tilbyde vores kompetencer indenfor et bredt felt.


Vi bidrager med trygheds- og sikkerhedspersonale til akutpsykiatrien i Region Midt, hvor medarbejderne er uddannet vagt, opdateret førstehjælp og med flere relevante tillægs kurser og uddannelser.


Vores servicevagter, der professionelt varetager opgaver i butikker, butikscentre og som strøgvagt, er alle uddannet vagt og opdateret førstehjælp.


Eventvagter ansat til at varetage gymnasiefester, diskoteker, ungdomsfester og private arrangementer, har enten dørmandskort eller vagtkort.


Er du interesseret i et uforpligtende tilbud på en specifik opgave ring nu 71994128